Σαλόνι: τα 4 πιο συνηθισμένα λάθη στην αγορά του

Αρχική | Καθιστικό | Σαλόνι: τα 4 πιο συνηθισμένα λάθη στην αγορά του
  • paris couch 2

Σαλόνι: τα 4 πιο συνηθισμένα λάθη στην αγορά του

2018-05-10T16:44:46+00:00 Φεβρουάριος 15th, 2018|Καθιστικό|

Είστε έτοιμοι να αγοράσετε το δικό σας σαλόνι; Υπάρχουν τέσσερα συνηθισμένα λάθη που σας προτείνουμε να αποφύγετε πριν την τελική επιλογή. Πρόκειται για λάθη που όσο εύκολα γίνονται, τόσο εύκολα αντιμετωπίζονται. Το σημαντικό είναι να προλάβουμε τυχόν αβλεψίες που μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην καθημερινή απόλαυση του καθιστικού μας.

Στην Πάνος Οικία εντοπίσαμε και σας θυμίζουμε αυτές τις αβλεψίες, έτσι ώστε να τις αποφύγετε κατά την δικιά σας αγορά σαλονιού.

Λάθος 1ο: Κακός υπολογισμός των διαστάσεων

Το πρώτο βήμα για την επιλογή του δικού σας καναπέ είναι να προσδιορίσετε το μέγεθος που ταιριάζει στο χώρο σας. Πρόκειται για μία διαδικασία που μοιάζει εύκολη, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν είναι. Ένα λάθος που κάνουν πολλοί, είναι ότι μπερδεύονται από το πόσο μεγάλος ή μικρός μοιάζει ο καναπές στον εκθεσιακό χώρο. Ενδεχομένως ένας καναπές να μοιάζει μικρός σε μία βιτρίνα, ωστόσο να είναι υπερβολικά μεγάλος για το καθιστικό σας. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να υπολογίσετε σωστά τις διαστάσεις που ταιριάζουν στο χώρο σας.

Λάθος 2ο: Αγορά καναπέ χωρίς δοκιμή

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην προχωρήσετε σε αγορά καναπέ, χωρίς πρώτα να τον έχετε δει και δοκιμάσει. Επισκεφθείτε την έκθεση στην οποία βρίσκεται ο καναπές και δοκιμάστε τον για αρκετή ώρα, ώστε να καταλάβετε αν σας καλύπτει. Αποφύγετε τις αγορές μέσω διαδικτύου, χωρίς πρώτα να έχετε ανακαλύψει το προϊόν διά ζώσης.

Λάθος 3ο: Το σαλόνι δεν ταιριάζει στο στιλ του καθιστικού

Το νέο σας σαλόνι χρειάζεται να ταιριάζει με το υπόλοιπο καθιστικό, εξυπηρετώντας πρακτικές, αλλά και αισθητικές ανάγκες. Κάθε σπίτι έχει το δικό του στιλ, μοντέρνο ή κλασικό. Πραγματοποιήστε την επιλογή του καναπέ με γνώμονα το κατάλληλο ταίριασμα με τα υπάρχοντα έπιπλα.

Λάθος 4ο: Ακατάλληλη επιλογή υφάσματος ή χρώματος

Η επιλογή λάθος υφάσματος ή χρώματος για τον καναπέ σας μπορεί να σας κοστίσει ακριβά. Πραγματοποιήστε την επιλογή υφάσματος με βάση την χρήση για την οποία προορίζεται ο καναπές, αλλά και το σημείο τοποθέτησης. Γι’ αυτό, πριν προχωρήσετε στην αγορά, πάρτε πρώτα ένα δείγμα υφάσματος του σαλονιού στο σπίτι σας. Δείτε αν ταιριάζει σε χρώμα και ύφασμα με τα υπόλοιπα έπιπλα.

Σε κάθε περίπτωση, η Πάνος Οικία σας προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε τον δικό σας καναπέ από την αρχή. Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει, στις διαστάσεις, το χρώμα και το ύφασμα της επιλογής σας. Οι ειδικοί της Πάνος Οικία σας προσφέρουν όλες τις απαραίτητες συμβουλές για να πραγματοποιήσετε την καλύτερη επιλογή.