9 ιδέες διακόσμησης για να ανανεώσετε το χώρο σας

||9 ιδέες διακόσμησης για να ανανεώσετε το χώρο σας
  • Panos Oikia Sinthesi Venus 812x574

9 ιδέες διακόσμησης για να ανανεώσετε το χώρο σας

2019-05-15T18:13:05+00:00 Μάιος 15th, 2019|Καθιστικό|

Θέλετε να δώσετε νέα ώθηση στο σπίτι και την διάθεσή σας; Τώρα που η εποχή αλλάζει, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεωθείτε! Γι’ αυτό, η ΠΑΝΟΣ Οικία συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις πιο chic ιδέες διακόσμησης που θα το απογειώσουν. Είστε έτοιμοι να αναδείξετε την αισθητική του εφαρμόζοντάς τις;

1. Βάλτε το λευκό στους τοίχους σας

Πρόκειται για το χρώμα που θα κάνει κάθε χώρο του σπιτιού να μοιάζει πιο μεγάλος και πιο φωτεινός, καθώς ενισχύει την διάχυση του φωτός. Ακόμα και αν δεν είναι το αγαπημένο σας, μπορείτε να το αξιοποιήσετε σε συγκεκριμένους τοίχους, δημιουργώντας οπτικές αντιθέσεις στο χώρο.

2. Μίνιμαλ ιδέες διακόσμησης

Επειδή στην διακόσμηση ισχύει το δόγμα “less is more”, αρχικά αποφύγετε το «φόρτωμα» του χώρου σας με πολλά στοιχεία. Ένας μινιμαλιστικά διαμορφωμένος χώρος εξασφαλίζει απλότητα, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική, δηλαδή έναν ακαταμάχητο συνδυασμό. Επισκεφθείτε τους interior specialists της ΠΑΝΟΣ Οικία και εμπιστευτείτε τους για ιδέες διακόσμησης που εξασφαλίζουν ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

3. Προσθέστε μία πολύχρωμη πολυθρόνα

Ιδανική για το σαλόνι ή το καθιστικό, μία πολύχρωμη πολυθρόνα αποτελεί μία από τις πιο διαχρονικές ιδέες διακόσμησης που ταιριάζουν στο χώρο. Επιλέξτε τη σε χρώμα που δημιουργεί αντίθεση με τον υπόλοιπο χώρο. Έτσι, θα κλέβει το βλέμμα, προσφέροντας μία διαφορετική αισθητική νότα.

4. Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου…

Η λύση ενός επιτοίχιου ή επιδαπέδιου καθρέφτη προσδίδει σε όγκο και πολυτέλεια στο χώρο. Ένας μεγάλος καθρέφτης πάνω από τον μπουφέ αποτελεί την κλασική και σίγουρη επιλογή.

5.Βιβλιοθήκη και επιπλοσυνθέσεις

Ακόμα και αν δεν είστε φαν του διαβάσματος, η βιβλιοθήκη θα σας λύσει τα χέρια. Πρόκειται για ένα έπιπλο με πολύπλευρη… προσωπικότητα, καθώς ο πολυχρηστικός της χαρακτήρας την καθιστά απαραίτητη επιλογή διακόσμησης. Τοποθετήστε σε αυτήν τα αγαπημένα σας βιβλία, διακοσμητικά και άλλα αντικείμενα, αποδεσμεύοντας χώρο από το υπόλοιπο δωμάτιο.

6. «Τι ώρα είναι;»

Σε αυτή την ερώτηση, η απάντηση τα τελευταία χρόνια δίνεται συνήθως από το κινητό τηλέφωνο! Στο  classy καθιστικό σας όμως, ή και την κουζίνα σας, επιβάλλεται ένα ρολόι τοίχου που θα καταγράφει την ώρα με… στιλ!

7. Coffee tables!

Όχι μόνο θα προσδώσουν αύρα ανανέωσης στο σαλόνι, αλλά και λειτουργικότητα. Στη συλλογή με τραπεζάκια της ΠΑΝΟΣ Οικία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επιλογές από ξύλο, plexi glass ή μέταλλο.

8. Πίνακες υψηλής καλλιτεχνικής αξίας

Η αισθητική ενός χώρου καθορίζεται από τα στοιχεία που του προσδίδουν στιλ, αλλά και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Ανάμεσα λοιπόν στις πιο δημοφιλείς ιδέες διακόσμησης, δε θα μπορούσαν να βρίσκονται και οι πίνακες που αγαπάμε. Τα abstract θέματα που εστιάζουν στον άνθρωπο ή τη φύση αποτελούν διακοσμητικό must.

9. Οι πιο «φωτεινές» ιδέες διακόσμησης!

Γίνεται διακόσμηση σπιτιού χωρίς τα κατάλληλα φωτιστικά; Τα νέα επιδαπέδια, επιτραπέζια και φωτιστικά οροφής της ΠΑΝΟΣ Οικία με βάση το ξύλο θα φωτίσουν ιδανικά τις στιγμές σας, τονίζοντας εμφατικά τα κατάλληλα σημεία.

Αναζητάτε ακόμα περισσότερες ιδέες διακόσμησης; Διαβάστε περισσότερα στο Blog μας ή επισκεφθείτε μας στην έκθεσή μας, στον αριθμό 405, επί της Λεωφόρου Μεσογείων.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 213 03 07 954