Χειμωνιάτικη διακόσμηση: 7+1 ιδέες για να “ζεστάνετε” το χώρο σας!

Αρχική | Καθιστικό | Χειμωνιάτικη διακόσμηση: 7+1 ιδέες για να “ζεστάνετε” το χώρο σας!
  • χειμωνιάτικη διακόσμηση

Χειμωνιάτικη διακόσμηση: 7+1 ιδέες για να “ζεστάνετε” το χώρο σας!

2020-02-05T13:20:38+00:00 Ιανουάριος 15th, 2020|Καθιστικό|

Χειμωνιάτικη διακόσμηση για το σπίτι: ποιες είναι οι ιδέες που μπορούμε να εφαρμόσουμε για να την απογειώσουμε; Επειδή κάθε εποχή έχει την δική της διακόσμηση, είναι σημαντικό να προσαρμόζουμε το χώρο μας έτσι ώστε να συμβαδίζει με αυτή. Ποιες είναι όμως οι ιδέες που μπορούμε να εφαρμόσουμε; Στο κείμενο που ακολουθεί, σας παρουσιάζουμε τις 7+1 προτάσεις μας για ένα τέλειο cozy αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όλες ιδέες για να πετύχετε την δική σας χειμωνιάτικη διακόσμηση

1. Σαλόνι σε σκούρες χρωματικές αποχρώσεις!

Η χειμωνιάτικη διακόσμηση ενός σπιτιού ξεκινά από το κέντρο του, δηλαδή το σαλόνι και τον καναπέ. Για ένα επιβλητικό και πολυτελές αποτέλεσμα προτιμήστε τις πιο σκούρες αποχρώσεις των χρωμάτων, όπως για παράδειγμα το βαθύ κόκκινο ή το βαθύ μπλε. Θα τονίσουν τα έπιπλά σας, κάνοντάς τα το επίκεντρο του σπιτιού. Φυσικά, πάντα επίκαιρες είναι και οι γήινες αποχρώσεις.

Καναπές γωνία μοντέρνος: Επιλέξτε τον ιδανικό σε 5 βήματα

2. Χειμωνιάτικη διακόσμηση με ριχτάρια και συνθετικές γούνες 

Η αγαπημένη συνήθεια του χειμώνα είναι φυσικά το χουχούλιασμα στο κρεβάτι ή τον καναπέ. Τοποθετήστε λοιπόν ριχτάρια στους καναπέδες και συνθετικές γούνες στο κάτω μέρος του κρεβατιού που θα κάνουν το χώρο πιο ζεστό. Προμηθευτείτε επίσης ζεστές κουβέρτες και τοποθετήστε τις σε καναπέ και κρεβάτι για να είναι διαθέσιμες κάθε στιγμή που θα θελήσετε να… χουχουλιάσετε.

3. Χειμωνιάτικες θήκες για τα μαξιλαράκια του καναπέ

Ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε την διακόσμηση του σαλονιού και της κρεβατοκάμαρας είναι το «ντύσιμο» των μαξιλαριών. Ντύστε τα με πρωτότυπες βελουτέ ή μάλλινες θήκες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις με την καλαισθησία τους, προσθέτοντας έξτρα ζεστασιά στο χώρο.

4. Λουλούδια για κομψή χειμωνιάτικη διακόσμηση

Αν αγαπάτε τα φυτά, τότε δεν έχετε παρά να στολίσετε το σπίτι σας με τα αγαπημένα σας χειμωνιάτικα λουλούδια. Οι έτοιμες συνθέσεις με έλατο και γκι, καθώς και τα εποχικά φυτά όπως η ορχιδέα και το αλεξανδρινό αποτελούν μία κομψή και οικονομική πρόταση για τη χειμωνιάτικη διακόσμηση του χώρου. Φυσικά, μην ξεχάσετε να τα συνοδεύσετε με τις κατάλληλες γλάστρες.

5. Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια όλο το χειμώνα…

Και όχι μόνο! Τα μονόχρωμα LED λαμπάκια σε θερμό φωτισμό που χρησιμοποιούμε για το χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού αποτελούν μία ιδανική πρόταση διακόσμησης για ολόκληρο το χειμώνα. Γιατί λοιπόν να τα ξεστολίσουμε όταν μπορούμε να τα τοποθετήσουμε παντού μέσα στο σπίτι, όπως για παράδειγμα περιμετρικά στη βιβλιοθήκη, σε ένα γυάλινο μπουκάλι ή στα κουρτινόξυλα;

6. …όπως επίσης και χριστουγεννιάτικα στεφάνια!

Δεν είναι όμως μόνο τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που μπορείτε να αξιοποιήσετε στη χειμωνιάτικη διακόσμηση. Τα χειροποίητα στεφάνια των Χριστουγέννων που αγοράσατε ή φτιάξατε με μεράκι αποτελούν μία προσθήκη που μπορείτε να αφήσετε στο τζάκι ή στην πόρτα σας για όλο το χρόνο!

7. Διακοσμητικά που θυμίζουν χειμώνα!

Για να δημιουργήσετε την τέλεια χειμωνιάτικη διακόσμηση στο χώρο σας είναι σημαντικό να προμηθευτείτε και τα αντίστοιχα εποχικά διακοσμητικά. Τι σας θυμίζει λοιπόν χειμώνα; Εντάξτε στην χειμωνιάτικη διακόσμησή σας κουκουνάρια, καρύδια και αποξηραμένα φρούτα που παραπέμπουν στην αγαπημένη σας εποχή του χρόνου.

+1.   Οι μυρωδιές του χειμώνα

Ολοκληρώστε τη χειμωνιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας, γεμίζοντάς το με τα πιο τέλεια αρώματα. Επιλέξτε αρωματικά κεριά και έλαια που θα σας μεταφέρουν έστω και νοερά στην εξοχή, δημιουργώντας στο χώρο μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. Μυρωδιές από τη φύση όπως το πεύκο, το κεχριμπάρι ή το κάρδαμο είναι μερικές από τις επιλογές που σίγουρα θα χαλαρώσουν τις αισθήσεις σας.

Χειμωνιάτικη διακόσμηση με τις συμβουλές των ειδικών

Χειμώνας, η εποχή που φέρνει στο προσκήνιο της ζωής μας μια έντονη επιθυμία και διάθεση για ανανέωση του χώρου μας. Οι επιλογές είναι αμέτρητες αρκεί να διαθέτετε γούστο και φαντασία. Στην ΠΑΝΟΣ Οικία, οι συνεργάτες μας είναι πάντα εδώ για εσάς, προσφέροντάς σας μοναδικές ιδέες και λύσεις που θα απογειώσουν τη χειμωνιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε μας στην έκθεσή μας, στη Λεωφόρο Μεσογείων 405.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2130307954

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με θέμα «Χειμωνιάτικη διακόσμηση: 7+1 ιδέες για περισσότερη ζεστασιά στο χώρο»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.