Χρώματα για σαλόνι με καφέ έπιπλα

Αρχική | Καθιστικό | Χρώματα για σαλόνι με καφέ έπιπλα
  • Χρώματα για σαλόνι με καφέ έπιπλα

Χρώματα για σαλόνι με καφέ έπιπλα

2022-05-13T17:24:20+00:00 Φεβρουάριος 26th, 2022|Καθιστικό|

Χρώματα για σαλόνι με καφέ έπιπλα: Ποιες είναι οι top επιλογές σας; Τα τελευταία χρόνια, τα καφέ έπιπλα έχουν επανέλθει και πάλι στο προσκήνιο του interior design. Ο λόγος; Το ουδέτερο χρώμα τους ταιριάζει τόσο στη σύγχρονη όσο και στην πιο κλασική διακόσμηση, προσθέτοντας ζεστασιά στο χώρο. Επιπλέον, μπορούν να συνδυαστούν με πολλά χρώματα τοίχων και αξεσουάρ. Αν λοιπόν σκέφτεστε να προσθέσετε καφέ έπιπλα στο σαλόνι σας, τότε στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε μοναδικές ιδέες σε συνδυασμούς χρωμάτων με τοίχους και διακοσμητικά.

Αυτές είναι οι προτάσεις μας σε χρώματα για σαλόνι με καφέ έπιπλα

Οι επιλογές σε χρώματα για σαλόνι με καφέ έπιπλα είναι πολλές και εξαιρετικές. Συνδυάστε καφέ καναπέ, πολυθρόνα ή άλλα έπιπλα από καφέ ξύλο με διάφορα χρωματιστά αξεσουάρ, όπως κουρτίνες, ριχτάρια, μαξιλάρια, αλλά και χρώματα τοίχων. Μερικοί από τους top συνδυασμούς του καφέ που ξεχωρίσαμε για σας είναι οι εξής:

1. Καφέ με λευκό

Μια από τις πιο κλασσικές και διαχρονικές επιλογές. Το λευκό προσθέτει μια αριστοκρατικότητα, αλλά και μια πιο κλασσική ή minimal εκδοχή στον χώρο σας. Επιλέξτε καφέ έπιπλα, και προτιμήστε να αφήσετε λευκούς τους τοίχους, «παίζοντας» επίσης με λευκά διακοσμητικά, βάζα, αλλά κορνίζες σε ένα καφέ σύνθετο.

2. Καφέ με μπεζ-κρεμ

Μια εξίσου κλασσική επιλογή που χαρίζει ζεστασιά στον χώρο σας δε θα μπορούσε παρά να είναι το μπεζ ή το κρεμ. Το κρεμ δημιουργεί μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ ανακουφίζει από το άγχος και την ένταση της ημέρας. Επιπλέον, μαζί με το καφέ, ανήκουν στα ζεστά χρώματα, ενώ ο συνδυασμός τους δημιουργεί μια άρτια χρωματική παλέτα.

3. Καφέ με πράσινο

Ποιος είπε ότι τα καφέ έπιπλα αποτελούν μόνο μια κλασσική επιλογή; Το πράσινο αποτελεί το χρώμα της χαράς, αλλά και της ξεκούρασης. Την ίδια στιγμή, οι πιο σκούρες αποχρώσεις του πράσινου, χαρίζουν έναν πιο vintage χαρακτήρα στο σαλόνι σας. Επιλέξτε καφέ έπιπλα, καφέ καναπέ και συνδυάστε τους με πιο ανοιχτές πράσινες αποχρώσεις στους τοίχους και τις κουρτίνες, αλλά και πράσινα μαξιλάρια για χαλαρωτικές στιγμές.

4. Καφέ με μωβ

Το μωβ χρώμα έχει συνδεθεί με την απαλλαγή από το άγχος. Ακόμη, αποτελεί το χρώμα της αριστοκρατίας και της καλλιτεχνικής έκφρασης. Πώς θα σας φαινόταν ένα καφέ σύνθετο, σε συνδυασμό με ένα καφέ τραπεζάκι σαλονιού, σε μωβ τοίχο; Είτε επιλέξετε κάποια ανοιχτόχρωμη απόχρωση του μωβ, είτε κάποια σκουρόχρωμη, το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει.

5. Καφέ με πορτοκαλί

Orange is the new black είναι ο τίτλος μιας δημοφιλούς σειράς, κι εμείς δεν πρόκειται να διαφωνήσουμε. Το πορτοκαλί αποτελεί ένα χρώμα ζεστασιάς, που σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να βγάλετε στην επιφάνεια τον καλύτερο σας εαυτό. Δεν αποτελεί έναν ιδιαίτερο συνδυασμό με το καφέ που ξεχωρίζει; Σε συνδυασμό μάλιστα με τα καφέ έπιπλα, το πορτοκαλί δένει άψογα με το χώρο, χωρίς να δημιουργεί μεγάλες αντιθέσεις. Σε περίπτωση που δεν είστε fan του πορτοκαλί, μπορείτε να το αντικαταστήσετε επάξια με το κίτρινο.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες σε χρώματα για σαλόνι με καφέ έπιπλα

Έχετε ή σκέφτεστε να τοποθετήσετε καφέ καναπέ ή ξύλινα έπιπλα καφέ χρώματος στο σαλόνι σας; Επισκεφθείτε την ΠΑΝΟΣ Οικία για να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν μέσα από μία κορυφαία γκάμα επιλογών. Κάθε μας έπιπλο είναι χειροποίητο και κατασκευάζεται αποκλειστικά για σας, με το ξύλο, το χρώμα και τις διαστάσεις της αρεσκείας σας. Οι άνθρωποί μας βρίσκονται πάντα στην διάθεσή σας για να σας προτείνουν και τις top ιδέες σε χρώματα για σαλόνι με καφέ έπιπλα. Έτσι, θα δημιουργήσετε σίγουρα ένα κορυφαίο αισθητικό αποτέλεσμα στο καθιστικό σας, για το οποίο και θα είστε περήφανοι!

ΠΑΝΟΣ Οικία

Λεωφόρος Μεσογείων 405

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0307954-6

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Χρώματα για σαλόνι με καφέ έπιπλα: 4+1 προτάσεις»;

 

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ Blog.