Μαύρος καναπές και πώς να τον εντάξετε στην διακόσμηση σαλονιού

Αρχική | Καθιστικό | Μαύρος καναπές και πώς να τον εντάξετε στην διακόσμηση σαλονιού
  • μαύρος καναπές διακόσμηση

Μαύρος καναπές και πώς να τον εντάξετε στην διακόσμηση σαλονιού

2022-09-30T19:38:03+00:00 Σεπτέμβριος 30th, 2022|Καθιστικό|

Μαύρος καναπές: ένα από τα πιο σύγχρονα trends στην διακόσμηση σαλονιού. Το μαύρο αποτελεί ένα από τα πιο «απαιτητικά» χρώματα για την διακόσμηση εσωτερικού χώρου, καθώς όχι μόνο μπορεί να τον σκοτεινιάσει, αλλά και να τον μικρύνει. Αν όμως το επιλέξετε για ένα τόσο κεντρικό έπιπλο, όπως ο καναπές, και το συνδυάσετε με τα σωστά υλικά, το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει με τη ζεστασιά και τον cozy χαρακτήρα του. Στο κείμενο που ακολουθεί, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε 5 μοναδικές ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε ένα σαλόνι με καναπέ αυτού του χρώματος.

Μαύρος καναπές: 5 tips για να τον εντάξετε στην διακόσμηση σαλονιού

1. Συνδυάστε το μαύρο καναπέ με μαύρα αξεσουάρ & βοηθητικά έπιπλα

Ο μαύρος καναπές με ένα μαύρο τραπεζάκι του καφέ κάνουν το σαλόνι να δείχνει εντυπωσιακό και ταυτόχρονα minimal. Μαύρα κάδρα, πόμολα και φωτιστικά συμπληρώνουν άψογα τον καναπέ σας και ολοκληρώνουν την αισθητική που θέλετε να πετύχετε. Για να μην σκοτεινιάσει ο χώρος, προτιμήστε το άσπρο στους τοίχους σας και ανοιχτόχρωμα καλύμματα.

2. Βάψτε μαύρο τον τοίχο πίσω από τον καναπέ

Αν το σπίτι σας είναι φωτεινό και το σαλόνι σας φωτίζεται όλη μέρα τότε τολμήστε να προσθέσετε το μαύρο και στον τοίχο πίσω από τον καναπέ σας. Με mat μαύρη υφή ο τοίχος θα «αγκαλιάσει» τον καναπέ σας και θα αναβαθμίσει την διακόσμηση του σαλονιού, προσδίδοντάς του μια σικ, μοντέρνα και τολμηρή πινελιά που θα το κάνουν να ξεχωρίζει.

3. Συνδυάστε το μαύρο με το ξύλο

Ένας άλλος τρόπος να εκμεταλλευτείτε το φυσικό φως είναι τα ξύλινα έπιπλα σε σκούρες αποχρώσεις. Πλαισιώστε τον μαύρο σας καναπέ με ένα ξύλινο τραπεζάκι για καφέ, μία ξύλινη κονσόλα για την τηλεόραση ή ακόμα και ξύλινα ράφια. Προσθέστε φυτά εσωτερικού χώρου και μεταλλικές λεπτομέρειες στη διακόσμησή του χώρου για ένα rustic αποτέλεσμα.

4. Επιλέξτε μακριές μπεζ κουρτίνες

Οι μακριές κουρτίνες αποτελούσαν πάντα βασικό στοιχείο διακόσμησης ενός χώρου. Σπάστε τη σκληρότητα του μαύρου με μία ωραία απόχρωση του μπεζ στις κουρτίνες σας και κρεμάστε τες από το ύψος του ταβανιού για να δημιουργήσετε τη ψευδαίσθηση του ψηλοτάβανου σαλονιού. Μπορείτε να συνεχίσετε τη μονοχρωμία αυτή και στην υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου σας, με τα καλύμματα και τις μαξιλαροθήκες του μαύρου σας καναπέ.

5. Βάλτε χρώμα στην διακόσμηση σαλονιού

Τα έντονα χρώματα στα μαξιλάρια, τα patterns και οι διαφορετικές υφές βοηθάνε στο να φωτίσει ο χώρος και να «ζωντανέψει». Επιλέξτε χρώματα όπως το πορτοκαλί, το ροζ, το κόκκινο ή και το λευκό για τα μαξιλάρια σας, την πολυθρόνα και τα ριχτάρια και δημιουργήστε μία ζωηράδα στον μαύρο καναπέ του σαλονιού σας.

Ο ιδανικός μαύρος καναπές για την διακόσμηση σαλονιού σας περιμένει στην ΠΑΝΟΣ Οικία

Εάν αναζητάτε τον απόλυτο μαύρο καναπέ που θα πλαισιώσει κάθε σας όνειρο για τη διακόσμηση του σαλονιού σας, στην ΠΑΝΟΣ Οικία έχουμε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας προτείνει το ιδανικό σχέδιο με βάση τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, θα αναλάβει να τον κατασκευάσει στα μέτρα σας με:

– Το ύφασμα και το ξύλο της αρεσκείας σας

– Τις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν καλύτερα.

Όλα μας τα έπιπλα κατασκευάζονται από την αρχή για σας, στο ιδιόκτητο εργοστάσιό μας, με πρώτες ύλες που κάνουν την διαφορά με την ποιότητά τους. Έτσι, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα.

ΠΑΝΟΣ Οικία

Λ. Μεσογείων 405

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0307954-6

www.panosoikia.gr

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Πώς να διακοσμήσω ένα σαλόνι με μαύρο καναπέ;»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.