Διακόσμηση τραπεζαρίας: 6+1 ιδέες που ξεχωρίζουν

Αρχική | Καθιστικό | Διακόσμηση τραπεζαρίας: 6+1 ιδέες που ξεχωρίζουν
  • διακόσμηση τραπεζαρίας

Διακόσμηση τραπεζαρίας: 6+1 ιδέες που ξεχωρίζουν

2022-12-15T15:02:22+00:00 Νοέμβριος 15th, 2022|Καθιστικό|

Διακόσμηση τραπεζαρίας: Ποιες είναι εκείνες οι δημιουργικές ιδέες που θα την κάνουν να ξεχωρίσει; Ο χώρος της αποτελεί την καρδιά του σπιτιού μας. Εδώ, συγκεντρωνόμαστε με φίλους και οικογένεια, απολαμβάνοντας τις πιο χαρούμενες στιγμές μας. Γι’ αυτό του αξίζει να είναι φιλόξενη, αλλά και καλοφτιαγμένη. Στο κείμενο που ακολουθεί, θα ανακαλύψετε όλα τα tips που θα την απογειώσουν αισθητικά.

Αυτά είναι τα tips της ΠΑΝΟΣ Οικία για την διακόσμηση τραπεζαρίας:

1.  Τοποθετήστε λουλούδια πάνω από την τραπεζαρία

Όλοι μας αγαπάμε τα λουλούδια. Το δε κέντρο της τραπεζαρίας αποτελεί ιδανικό μέρος για την τοποθέτησή τους. Ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια εποχής, πλαισιωμένο με λίγα κεριά, αποτελεί μία τέλεια ιδέα για τον στολισμό της.

2. Προστατεύστε την τραπεζαρία με ράνερ και σουπλά

Τα ράνερ και τα σουπλά είναι απαραίτητα για τις ξύλινες τραπεζαρίες, καθώς όχι μόνο τις προστατεύουν, αλλά τους χαρίζουν στιλ. Θα τα βρείτε σε εκατοντάδες χρώματα, σχέδια και υφάνσεις.

3. Αλλάξτε το φωτιστικό πάνω από την τραπεζαρία

Το φως που πέφτει πάνω στην τραπεζαρία μπορεί ακόμα και να αλλάξει τελείως την εικόνα της. Ένα μεγάλο μοντέρνο φωτιστικό από τη συλλογή της ΠΑΝΟΣ Οικία αποτελεί την ιδανική επιλογή για την ανάδειξη του χαρακτήρα της, δίνοντας φως στις στιγμές που θα περάσουμε σε αυτή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

4. Βάψτε τον τοίχο πίσω από την τραπεζαρία

Ακόμα και η τέλεια τραπεζαρία πρέπει να πλαισιώνεται από το κατάλληλο φόντο. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να ανανεώσετε τον τοίχο πίσω από αυτή, βάφοντάς τον σε ένα θερμό χρώμα που θα βελτιώνει την διάθεση και θα σας αυξάνει την όρεξη. Μία εξίσου καλή ιδέα είναι να ντύσετε τον τοίχο με ταπετσαρία.

5. Κάντε mix nmatch στις καρέκλες τραπεζαρίας

Τολμήστε να κάνετε την διαφορά στην διακόσμηση τραπεζαρίας, επιλέγοντας καρέκλες σε διαφορετικά στιλ και χρώματα. Όσο πιο διαφορετικές είναι, τόσο πιο μοντέρνο και εναλλακτικό θα κάνουν το τελικό αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε τις ιδανικές προτάσεις μέσα από την premium συλλογή της ΠΑΝΟΣ Οικία σε καρέκλες τραπεζαρίας.

6. Προσθέστε τον κατάλληλο μπουφέ στην τραπεζαρία

Κάθε σπίτι, μεγάλο ή μικρό, χρειάζεται μπουφέ! Εκτός από την πρακτικότητα που προσφέρει, αποτελεί ένα πολύ κομψό έπιπλο που κλέβει τις εντυπώσεις σε επίπεδο αισθητικής. Οι δε προτάσεις σε μπουφέδες με την υπογραφή της ΠΑΝΟΣ Οικία κάνουν την διαφορά με το design και την ποιότητα κατασκευής τους.

+1. Εμπιστευτείτε την ΠΑΝΟΣ Οικία για την διακόσμηση της νέας τραπεζαρίας σας!

Οι συμβουλές για την διακόσμηση τραπεζαρίας δε σταματούν εδώ. Όλοι εμείς στην ΠΑΝΟΣ Οικία είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για σας γνωρίσουμε και να σας προτείνουμε τα ιδανικά έπιπλα τραπεζαρίας με βάση τις ανάγκες σας, καθώς και τις λύσεις διακόσμησης που θα τα πλαισιώσουν. Επισκεφθείτε μας σήμερα στις εγκαταστάσεις μας, Λ. Μεσογείων 405 στην Αγία Παρασκευή για να δημιουργήσουμε μαζί την τραπεζαρία των ονείρων σας.

 

ΠΑΝΟΣ Οικία

Λ. Μεσογείων 405

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0307954-6

www.panosoikia.gr

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Διακόσμηση τραπεζαρίας: 6+1 ιδέες που ξεχωρίζουν»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.