Καναπέδες σαλονιού: οι νέες τάσεις για το 2024!

Αρχική | Καθιστικό | Καναπέδες σαλονιού: οι νέες τάσεις για το 2024!
  • kanapedes-salonioy

Καναπέδες σαλονιού: οι νέες τάσεις για το 2024!

2024-02-06T15:43:31+00:00 Φεβρουάριος 6th, 2024|Καθιστικό|

Καναπέδες σαλονιού: η νέα χρονιά έφτασε και έφερε μαζί της και τις νέες τάσεις! Για το 2024, οι designers προβλέπουν ότι η αγορά καναπέ και επίπλων θα γίνει μια πολύ προσωπική επιλογή αλλά με στόχο να μείνουν στο χρόνο.

Σκούρο ξύλο

Πολλοί σχεδιαστές προβλέπουν για το 2024 την επιστροφή των επίπλων στο σκούρο ξύλο. Θα ζήσουμε ξανά την κυριαρχία των σκουρόχρωμων καναπέδων. Γι’ αυτό ο συνδυασμός των κλασικών επίπλων με σκουρόχρωμους καναπέδες θα απογειώσει το στιλ του σαλονιού σας.

Αποχρώσεις του καφέ

Η απόχρωση της σοκολάτας, του καφέ και του καπουτσίνο θα αλλάξουν τα σαλόνια σας. Η ζεστασιά τους θα σας κρατάει συντροφιά τα απογεύματα της απόλυτης χαλάρωσής σας!

Γήινες αποχρώσεις

Εκτός από το καφέ και τις αποχρώσεις του, φέτος οι τάσεις επιβάλουν τα γήινα χρώματα. Διαλέξτε πράσινους, γκρι και ελαφρά κόκκινους καναπέδες σαλονιού. Και σε ό,τι άλλες αποχρώσεις θέλετε εμπνευσμένες από τη φύση! Το 2024 είναι μια χρονιά που θα πατήσουμε και πάλι στη γη.

Προτιμήστε καναπέδες σαλονιού με καμπύλες

Οι καναπέδες σαλονιού με καμπύλες ήρθαν το 2023 και θα μείνουν σίγουρα για μια χρονιά ακόμα. Δημιουργούν αίσθηση χαλαρότητας και ηρεμίας.  Οι καθημερινές σας στιγμές γεμίζουν ομοίως με καμπύλες σε όλα τα σχήματα και τις παραλλαγές τους!

Σπάστε τα καλούπια

Απαλλάξτε τον εαυτό σας από τα καλούπια που επιβάλουν συγκεκριμένα στιλ! Μην προσπαθήσετε να τους συνδυάσετε με άλλα έπιπλα σύμφωνα με ό,τι ορίζει το κάθε στιλ. Τα απαλά και τα ουδέτερα χρώματα θα ταιριάξουν με τα έντονα. Για παράδειγμα, τα μοτίβα με τις γραμμές. Έτσι, τα διαφορετικά στιλ θα κάνουν το σπίτι σας να ξεχωρίσει.

Εκλεκτισμός στα μέτρα σας

Τολμήστε την αλλαγή που σας ταιριάζει. Νέα με παλιά έπιπλα. Μπορείτε να αγοράσετε έναν καινούριο καναπέ σαλονιού και να τον συνδυάσετε μοναδικά με το παλιό τραπέζι σας ώστε να φέρετε τον εκλεκτισμό στα μέτρα σας.

Statement piece καναπέδες σαλονιού

Τέρμα στα βαρετά έπιπλα! Ένας εκκεντρικός και εντυπωσιακός καναπές είναι ό,τι ακριβώς ορίζουν οι τελευταίες τάσεις. Βάλτε έντονα χρώματα σε υφάσματα και μετατρέψτε τον καναπέ σας σε statement piece. Θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μια νέα πρόταση για το σαλόνι σας όπως ακριβώς επιτάσσει το σύγχρονο design.

Υλικά που αντέχουν στο χρόνο!

Η νέα τάση για το 2024 προτείνει καναπέδες με υλικά που αντέχουν στο χρόνο. Αδιάβροχα, αλέκιαστα ή βελούδινα υφάσματα. Ενώ ο μεταλλικός ή ξύλινος σκελετός του καναπέ σας θα επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του. Επιπλέον, τα πουπουλένια μαξιλάρια πλάτης θα κάνουν το κάθισμά σας ακόμα πιο άνετο.

Φλοράλ ταπετσαρίες και υφάσματα

Εμπνεόμενοι ακόμα περισσότερο από τη φύση, τα φλοράλ και botanical υφάσματα θα αλλάξουν επίσης τον καναπέ σας και το σαλόνι σας. Το 2024 θα κυριαρχήσει η αναβίωση του botanical στιλ!

Καναπέδες σαλονιού σύμφωνα με τις τάσεις του 2024 από ΠΑΝΟΣ Οικία!

Βρείτε στην ΠΑΝΟΣ Οικία τις νέες τάσεις στα σχέδια και στο design. Σχεδιάζουμε τους καναπέδες που θα φτιάξουν το τέλειο περιβάλλον για εσάς για να περνάτε χρόνο με άνεση και με στιλ. Δείτε πρώτα τις ιδέες και τις προτάσεις μας στο panosoikia.gr  και κατόπιν σας περιμένουμε στον χώρο μας (Μεσογείων 405) ώστε να τις συζητήσουμε από κοντά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0307954-6

 Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Καναπέδες σαλονιού: οι νέες τάσεις για το 2024!»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ Blog.