Πολυθρόνες μοντέρνες: Απαραίτητες για κάθε σαλόνι!

Αρχική | Χωρίς κατηγορία | Πολυθρόνες μοντέρνες: Απαραίτητες για κάθε σαλόνι!
  • πολυθρόνες μοντέρνες

Πολυθρόνες μοντέρνες: Απαραίτητες για κάθε σαλόνι!

2021-11-18T15:35:57+00:00 Δεκέμβριος 31st, 2020|Καθιστικό, Χωρίς κατηγορία|

Πολυθρόνες μοντέρνες, απαραίτητες για κάθε σύγχρονο σαλόνι – και όχι μόνο. Αν κι εσείς αγαπάτε το μοντέρνο στιλ διακόσμησης και το έχετε υιοθετήσει στους προσωπικούς σας χώρους, τότε σας προτείνουμε να το απογειώσετε, προσθέτοντας την κατάλληλη πολυθρόνα. Ποια είναι όμως εκείνα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή; Στο κείμενο που ακολουθεί, τα συγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε.

Πολυθρόνες μοντέρνες: 6+1 βήματα για να επιλέξετε την κατάλληλη

1. Καταγράψτε τις διαστάσεις του σαλονιού σας

Κάθε σαλόνι είναι διαφορετικό. Πριν ξεκινήσετε λοιπόν να αναζητάτε πολυθρόνες μοντέρνες για την επίπλωσή του, είναι σημαντικό να καταγράψετε πρώτα τις διαστάσεις του χώρου σας. Έτσι, θα μπορέσετε να προχωρήσετε και στην καλύτερη δυνατή διαρρύθμισή του, τοποθετώντας τη νέα σας πολυθρόνα στο κατάλληλο σημείο.

2. Κάντε έρευνα αγοράς

Επόμενή σας κίνηση είναι να πραγματοποιήσετε έρευνα αγοράς, αναζητώντας πληροφορίες για τους κατασκευαστές επίπλου που μπορείτε να εμπιστευτείτε, καθώς και τις προτάσεις τους σε νέες πολυθρόνες μοντέρνες. Η ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ, από το 1936 μέχρι και σήμερα, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές επίπλων, προωθώντας μοντέρνες ιδέες και λύσεις για την δημιουργία του ιδανικού χώρου.

3. Δώστε έμφαση στην άνεση

Οι μοντέρνες πολυθρόνες δεν διακρίνονται μόνο από την όμορφη εμφάνισή τους. Πρέπει να είναι και άνετες, αγκαλιάζοντας σωστά το σώμα σας και χαλαρώνοντάς σας τις στιγμές που το έχετε περισσότερο ανάγκη! Μία τέτοια ιδανική επιλογή είναι και η μοντέρνα πολυθρόνα Nostos.

armchair nostos

4. Τολμήστε το δικό σας deco statement

Ο σκοπός του design είναι να κάνει την διαφορά! Τολμήστε να επιλέξετε μία μοντέρνα πολυθρόνα που θα κλέβει όλες τις εντυπώσεις με τις ιδιαίτερες γραμμές της, κάνοντάς σας να μη μπορείτε να τη βαρεθείτε ποτέ. Η πολυθρόνα Candy με μεταλλική βάση είναι σίγουρα μία από αυτές.

armchair candy

5. Προτιμήστε tailor made μοντέρνες πολυθρόνες

Γνωρίζατε ότι η ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ μπορεί να κατασκευάσει πολυθρόνες μοντέρνες στα μέτρα σας; Αφού επιλέξετε το σχέδιο πολυθρόνας που ταιριάζει στην αισθητική του χώρου σας, στη συνέχεια μπορείτε να το διαμορφώσετε στο χρώμα και το ύφασμα ή δέρμα της αρεσκείας σας. Μάλιστα, σε ορισμένα κομμάτια, όπως η Πολυθρόνα no 149-34 ή η Πολυθρόνα Κ6 υπάρχει η δυνατότητα επιλογής υλικού ξύλου (καρυδιά, λάκα, δρυς) ή μεταλλικής βάσης.

chair no 34

armchair chair K6

6. Προσθέστε ένα ξεχωριστό μαξιλαράκι στην πολυθρόνα σας!

Οι πολυθρόνες της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ διαθέτουν ανθεκτικά καλύμματα σε πραγματικά υπέροχες αποχρώσεις υφασμάτων. Αν όμως αναζητάτε επιπλέον άνεση και χρώμα, τότε σας προτείνουμε να προσθέσετε μοντέρνα μαξιλαράκια σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

+1. Απογειώστε το αισθητικό αποτέλεσμα με τη βοήθεια των ειδικών

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ είναι εδώ για να σας προσφέρουν τις κατάλληλες λύσεις για το σαλόνι σας, προτείνοντάς σας ιδέες και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας. Εμπιστευτείτε τους και αφήστε τους να σχεδιάσουν για σας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία.

Πολυθρόνες μοντέρνες με την υπογραφή της ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ

Στην ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ γνωρίζουμε καλά ότι κανένα καθιστικό δεν είναι πλήρες χωρίς μια πολυθρόνα. Γι’ αυτό, στη συλλογή μας θα βρείτε πολυθρόνες μοντέρνες που κάνουν την διαφορά, προσφέροντάς σας τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό design, άνεσης και άριστης σχέσης τιμής – ποιότητας. Αν λοιπόν θέλετε το σαλόνι σας να αντανακλά μία μοντέρνα και μίνιμαλ αισθητική, σε μας θα βρείτε όλα τα έπιπλα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα επίπλωσης με τη σφραγίδα του προσωπικού σας στιλ.

Ανακαλύψτε σήμερα τις κορυφαίες προτάσεις της στο www.panosoikia.gr ή πραγματοποιήστε την επίσκεψή σας στο Showroom της Αγίας Παρασκευής, Λ. Μεσογείων 405.Τηλέφωνο εξυπηρέτησης: 2130307954

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με θέμα «Πολυθρόνες μοντέρνες: Απαραίτητες για κάθε σαλόνι»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ Οικία Blog.