Γωνιακοί καναπέδες σε προσφορές που αξίζουν!

Αρχική | Χωρίς κατηγορία | Γωνιακοί καναπέδες σε προσφορές που αξίζουν!
  • capri-1

Γωνιακοί καναπέδες σε προσφορές που αξίζουν!

2021-08-26T10:28:57+00:00 Απρίλιος 21st, 2021|Καθιστικό, Χωρίς κατηγορία|

Γωνιακοί καναπέδες: ποιες είναι οι προσφορές που κάνουν την διαφορά; Αν κι εσείς βρίσκεστε σε αναζήτηση του ιδανικού καναπέ στη σωστή τιμή, τότε δεν έχετε παρά να διαβάσετε το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας. Εδώ, θα βρείτε όλα τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να φτάσετε στην επιλογή που θα σας καλύψει άριστα τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

 

Γωνιακοί καναπέδες: Τα 5+1 βήματα για να εντοπίσετε την ιδανική προσφορά

1. Ορίστε το budget σας

Πριν ξεκινήσετε την αναζήτησή, σκεφτείτε ποιο είναι το ποσό στο οποίο μπορείτε να κινηθείτε. Στην περίπτωση που σκοπεύετε να επιλέξετε έναν ποιοτικό καναπέ που θα αντέξει στο χρόνο, καλό είναι να τοποθετήσετε το ταβάνι σας πιο ψηλά, χωρίς όμως να κάνετε υπερβολές.

2. Μετρήστε τις διαστάσεις του χώρου σας

Πριν μπείτε στη διαδικασία να αγοράσετε προσφορές σε γωνιακούς καναπέδες, μετρήστε πρώτα ττις διαστάσεις του χώρου σας για να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος. Επίσης, στην περίπτωση που σκέφτεστε κάποια μελλοντική μετακόμιση, καλό είναι να προτιμήσετε ένα καναπέ σε διαστάσεις που μπορούν να προσαρμοστούν και στο νέο σας σπίτι.

3. Πραγματοποιήστε έρευνα αγοράς

Κάθε συμφέρουσα αγορά προϋποθέτει έρευνα αγοράς. Ρωτήστε τους έμπιστους φίλους σας ή ψάξτε στο διαδίκτυο ποιοι είναι οι καλύτεροι κατασκευαστές και προμηθευτές σύγχρονων καναπέδων και επίπλων στην αγορά. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μία shortlist με αυτούς τους οποίους αξίζει να επισκεφθείτε

4. Μην κάνετε συμβιβασμούς στα «θέλω» σας

Το σαλόνι, ο χώρος στον οποίο περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας σας, είναι σημαντικό να αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στιλ και να σας γεμίζει με καλή διάθεση. Γιατί λοιπόν να κάνετε συμβιβασμούς επιλέγοντας έναν καναπέ που δεν σας ταιριάζει, μόνο και μόνο για την τιμή του. Στην ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ, ακόμα και οι καναπέδες που βρίσκονται σε προσφορά, κατασκευάζονται στις διαστάσεις, με το ξύλο και το χρώμα υφάσματος της επιλογής σας.

5. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες του καναπέ

Λένε ότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να ελέγξετε από κοντά τον γωνιακό καναπέ που σας ενδιαφέρει, δίνοντας έμφαση στο σκελετό και την ποιότητα του υφάσματός του. Προτιμήστε ανθεκτικούς καναπέδες με στιβαρή μασίφ κατασκευή και ύφασμα αλέκιαστο – αδιάβροχο.

+1. Επιλέξτε μόνο γωνιακούς καναπέδες με εγγύηση

Πριν από την τελική αγορά, μην ξεχάσετε να ρωτήσετε τον κατασκευαστή του καναπέ που σας ενδιαφέρει για την εγγύησή του. Στην ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία του με εγγύηση 10 ετών και πάνω, ανάλογα πάντα με το μοντέλο.

Μοντέρνοι γωνιακοί καναπέδες σε μεγάλες προσφορές από την ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ

Στην ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ, δημιουργούμε και κατασκευάζουμε στα μέτρα σας τους γωνιακούς καναπέδες που θα απογειώσουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα του σαλονιού σας. Όλες μας οι προτάσεις συνδυάζουν σύγχρονο design, υψηλή αισθητική και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας / τιμής (value for money). Παραγγείλτε σήμερα το νέο σας σαλόνι στο χρώμα και την διάσταση που επιθυμείτε με γραπτή εγγύηση που θα σας καλύψει στην περίπτωση οποιασδήποτε φθοράς που δεν οφείλεται σε σας. Και μην ξεχνάτε: Κάθε βδομάδα έχουμε και νέες μοναδικές προσφορές.

ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ, Λεωφόρος Μεσογείων 405, Αγία Παρασκευή. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0307954-6

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Γωνιακοί καναπέδες σε προσφορές που αξίζουν!»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διαρρύθμιση, την επίπλωση και την διακόσμηση των προσωπικών σας χώρων στο ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ Blog.