Συρταριέρα υπνοδωματίου: 8 λόγοι για να την αποκτήσετε

Αρχική | Κρεβατοκάμαρα | Συρταριέρα υπνοδωματίου: 8 λόγοι για να την αποκτήσετε
  • blog 8 logoi sirtariera ipnodomatiou

Συρταριέρα υπνοδωματίου: 8 λόγοι για να την αποκτήσετε

2017-09-28T15:35:15+00:00 Ιούνιος 15th, 2017|Κρεβατοκάμαρα|

8 λόγοι για να επιλέξετε συρταριέρα υπνοδωματίου από την Πάνος Οικία.

Η συρταριέρα υπνοδωματίου αποτελεί μια σταθερά για τη διακόσμηση σχεδόν κάθε κρεβατοκάμαρας. Μετά τις ντουλάπες, αποτελεί έναν από τους κατεξοχήν μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και είναι ένα από τα παλαιότερα αλλά και περισσότερο χρηστικά έπιπλα του υπνοδωματίου.

Διαθέτει άφθονα αποθηκευτικά «διαμερίσματα» και μπορεί να αποτελέσει ιδανική προσθήκη για να προσδώσει αποθηκευτικές λύσεις στον χώρο μας. Μπορούμε πολύ εύκολα να διατηρήσουμε τον χώρο μας κομψό και συγυρισμένο, οργανώνοντας τα ρούχα μας αλλά και τα λευκά μας είδη ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούμε, μέσα σε μια συρταριέρα υπνοδωματίου.

Εκτός από την πρακτική της χρήση, η συρταριέρα υπνοδωματίου, προσθέτει δημιουργικές διακοσμητικές πινελιές σε κάθε σπίτι. Μπορούμε να δώσουμε χαρακτήρα στο χώρο και να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο στυλ, ταιριάζοντας την με τα υπόλοιπα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας. Η συρταριέρα υπνοδωματίου αποτελεί μια κοψμή επιλογή όταν χρειαζόμαστε μια ελκυστική και ταυτόχρονα βολική λύση αποθήκευσης.

Η Πάνος Οικία, αποτελεί το ιδανικό μέρος οπού μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική συρταριέρα υπνοδωματίου:

Είτε η κρεβατοκάμαρα σας έχει περιορισμένο είτε μεγαλύτερο χώρο, μπορείτε να διαλέξετε την συρταριέρα σας ακριβώς στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Εκφράζετε το προσωπικό σας γούστο, επιλέγοντας το υλικό κατασκευής της συρταριέρας υπνοδωματίου, ταιριάζοντας το με τα υπόλοιπα έπιπλα του χώρου σας. Διαλέξτε μεταξύ λάκας, ξύλου καρυδιάς ή δρυός.

Επιλέγετε όχι μόνο το υλικό κατασκευής της συρταριέρας, αλλά και έχετε την δυνατότητα επιλογής της απόχρωσης του κάθε υλικού.

Μπορείτε να εξατομικεύσετε πλήρως την συρταριέρα σας καθώς όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται από την αρχή.

Έχετε την επιλογή της προσθήκης καθρέφτη αλλά και πρόσθετων αποθηκευτικών χώρων.

Η συρταριέρα σας, διαθέτει γραπτή εγγύηση, έτσι επενδύετε για τα επόμενα 10-15 χρόνια της ζωής σας τουλάχιστον.

Στην εταιρεία Πάνος Οικία όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ελλάδα από Έλληνες τεχνίτες, έχοντας πιστοποίηση και βεβαίωση Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Δραστηριοποιούμενη για περισσότερο από 81 έτη στο χώρο του επίπλου, η Πάνος Οικία σας προσφέρει όχι μόνο ποιοτική πρώτη ύλη αλλά και ποιοτικό service.

Ανακαλύψτε τη συλλογή της Πάνος Οικία και επιλέξτε την συρταριέρα υπνοδωματίου που ταιριάζει στο στιλ σας!