Τραπεζαρία σαλονιού: 5 tips για να επιλέξετε την κατάλληλη

Αρχική | Τραπεζαρία | Τραπεζαρία σαλονιού: 5 tips για να επιλέξετε την κατάλληλη
  • sitting room panosoikia

Τραπεζαρία σαλονιού: 5 tips για να επιλέξετε την κατάλληλη

2017-12-01T20:25:35+00:00 Οκτώβριος 27th, 2017|Τραπεζαρία|

Η τραπεζαρία σαλονιού έχει μία ιδιαίτερη σημειολογία για κάθε σπίτι: αποτελεί το αγαπημένο σημείο συνάντησης της οικογένειας. Εκεί δημιουργούνται γευστικές αναμνήσεις μιας ζωής και φιλοξενούνται ευχάριστες συζητήσεις με τα δικά μας πρόσωπα.

Από την άλλη, αποτελεί ένα ιδιαίτερο έπιπλο που προσθέτει στυλ και ομορφιά στο χώρο. Για το λόγο αυτό, σας προσφέρουμε 5 βασικές συμβουλές για να επιλέξτε την κατάλληλη για το χώρο σας.

1η συμβουλή: H τραπεζαρία σαλονιού να έρχεται σε αρμονία με το καθιστικό

Επιλέξτε την τραπεζαρία σαλονιού σας, όχι μόνο με βάση το ποια σας αρέσει, αλλά με το ποια ταιριάζει στο χώρο. Εφόσον το υπόλοιπο καθιστικό σας είναι ήδη διαμορφωμένο, θα χρειαστεί να το «παντρέψετε» με την κατάλληλη τραπεζαρία, για αρμονικό αποτέλεσμα. Η Πάνος Οικία δημιουργεί τραπεζαρίες υψηλής ποιότητας στις αποχρώσεις ξύλου και τις διαστάσεις της επιλογής σας. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι κάνατε την καλύτερη επιλογή.

2η συμβουλή: Eπιλογή των σωστών διαστάσεων με βάση το χώρο

Αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος, προτιμήστε μία τραπεζαρία περιορισμένων διαστάσεων. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει αρκετός χώρος για όλους, έτσι ώστε να γευματίζουν άνετα. Μη μπείτε σε διαδικασία να τοποθετήσετε μεγάλο τραπέζι και πολλές καρέκλες σε περιορισμένο χώρο. Είναι βέβαιο ότι κανείς από τους καλεσμένους σας δε θα νιώθει άνετα στο τραπέζι.

3η συμβουλή: Eπενδύστε στην ποιότητα

Το καλό ξύλο είναι εκείνο που διαρκεί στο χρόνο. Επιλέξτε ένα απλό και διαχρονικό κομμάτι τραπεζιού από υψηλής ποιότητας ξύλο.

4η συμβουλή: Συνδυάστε την τραπεζαρία σαλονιού με ιδιαίτερες καρέκλες

Συνδυάστε την τραπεζαρία σας με ιδιαίτερες καρέκλες! Ο σωστός συνδυασμός διαφορετικών χρωμάτων και υλικών αποτελεί την τελευταία τάση της μόδας. Στην έκθεσή μας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου διακοσμητικές συμβουλές, με βάση τα τελευταία trends στο χώρο της διακόσμησης.

5η συμβουλή: το σύνολο ολοκληρώνεται με τον κατάλληλο μπουφέ

Ο μπουφές αποτελεί τον αποθηκευτικό χώρο μίας τραπεζαρίας. Εκεί αποθηκεύονται σερβίτσια φαγητού, μαχαιροπίρουνα, σετ σερβιρίσματος και ό,τι άλλο χρησιμεύει για ένα τραπέζι. Επιλέξτε τον δικό σας μπουφέ Πάνος Οικία και δημιουργήστε την ιδανική τραπεζαρία σαλονιού.