Διακόσμηση μικρού σαλονιού

Αρχική | Καθιστικό | Διακόσμηση μικρού σαλονιού
  • διακόσμηση μικρού σαλονιού

Διακόσμηση μικρού σαλονιού

2021-12-16T13:33:34+00:00 Δεκέμβριος 16th, 2021|Καθιστικό|

Διακόσμηση μικρού σαλονιού: Ποιες είναι οι συμβουλές που θα την απογειώσουν; Ένα περιορισμένο σε διαστάσεις καθιστικό, όπως και κάθε μικρός χώρος, αποτελεί πάντα μία ξεχωριστή πρόκληση. Ο λόγος; Τα έπιπλα, τα αξεσουάρ και όλες οι διακοσμητικές λύσεις που θα συνθέσουν την οντότητά του είναι σημαντικό να σας εξασφαλίσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και λειτουργικότητας. Έτσι, θα μπορείτε να το απολαμβάνετε καλύτερα κάθε στιγμή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς να νιώθετε ότι υστερεί ούτε σε στιλ ούτε σε οργάνωση ούτε και σε χώρους.

Αυτά είναι τα 5+1 tips που θα απογειώσουν την διακόσμηση μικρού σαλονιού

Θέλετε να δημιουργήσετε το ιδανικό μικρό σαλόνι με βάση τις ανάγκες σας; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να το πετύχετε!

1. Βάψτε το σαλόνι με ανοιχτά χρώματα

Τα σκούρα χρώματα έχουν την τάση να «κλείνουν» το χώρο. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που βάψετε τους τοίχους του μικρού σας σαλονιού με αυτά, τότε θα δείχνει ακόμα πιο μικρό. Προτιμήστε λοιπόν πιο φωτεινά και ιδανικά ουδέτερα χρώματα. Μερικές από τις λύσεις που σας προτείνουμε είναι το λευκό, το μπεζ/κρεμ και το απαλό ροζ.

2. Προτιμήστε έναν διθέσιο καναπέ ή ένα τριθέσιο σε μικρές διαστάσεις

Οι επιλογές για την επίπλωση μικρού σαλονιού περιλαμβάνουν πολλές περισσότερες λύσεις  απ’ όσες φαντάζεστε. Αντί λοιπόν να προτιμήσετε κάποιον ογκώδη καναπέ, μπορείτε να σκεφθείτε τη λύση ενός διθέσιου ή ενός μικρού τριθέσιου από την κορυφαία συλλογή μας. Αφού επιλέξετε το σχέδιό του, εμείς αναλαμβάνουμε την κατασκευή του στις διαστάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας, με το ξύλο, το χρώμα και το ύφασμα της αρεσκείας σας.

3. Προσθέστε καθρέπτη και signature διακοσμητικά

Ποιος είπε ότι η διακόσμηση μικρού σαλονιού είναι μια δύσκολη υπόθεση; Ξεκινήστε προσθέτοντας ένα καθρέπτη, ο οποίος θα κάνει το χώρο του να μοιάζει μεγαλύτερος και πιο φωτεινός, χάρη στις αντανακλάσεις. Στην ΠΑΝΟΣ Οικία θα βρείτε επίσης μία μεγάλη ποικιλία signature διακοσμητικών που θα του χαρίσουν μια ξεχωριστή αισθητική πινελιά, δηλαδή την δική σας.

4. Προτιμήστε ένα μικρό ή ένα πολυλειτουργικό τραπεζάκι καφέ

Η διακόσμηση μικρού σαλονιού είναι σημαντικό να περιλαμβάνει το κατάλληλο τραπεζάκι καφέ, το οποίο θα του προσδώσει μία πιο chic νότα, καθώς και χρηστικότητα. Για το δικό σας σαλόνι προτείνουμε ένα τραπεζάκι σε μικρότερες διαστάσεις από τη συλλογή της ΠΑΝΟΣ Οικία. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα τραπέζάκι με μηχανισμό ανάκλισης, το οποίο και θα σας προσφέρει μία έξτρα επιφάνεια για να τοποθετείτε το φαγητό ή τον καφέ σας.

5. Επενδύστε σε μία σύνθεση τοίχου

Μια σύνθεση τοίχου είναι η λύση που χρειάζεστε για την καλύτερη οργάνωση του χώρου σας. Στα ράφια της, μπορείτε να τοποθετήσετε βιβλία και περιοδικά, κορνίζες, ακόμα και διακοσμητικά στοιχεία. Στα δε ντουλάπια της θα φιλοξενηθούν έγγραφα ή άλλα αντικείμενα που δε θέλετε να βρίσκονται σε κοινή θέα. Φυσικά, όλες οι συνθέσεις τοίχου της ΠΑΝΟΣ Οικία κατασκευάζονται στα μέτρα της επιλογής σας.

+1. Δώστε έμφαση στο φωτισμό

Ο φωτισμός αποτελεί πρωταγωνιστή του σύγχρονου interior design. Όσο ιδιαίτερα και αν είναι τα έπιπλά σας, δε θα αναδειχθούν σωστά χωρίς τον κατάλληλο. Επιλέξτε λοιπόν τα ιδανικά επιδαπέδια, επιτραπέζια και φωτιστικά οροφής για την διακόσμηση του μικρού σας σαλονιού, τα οποία θα του προσδώσουν την απαραίτητη κομψότητα, φωτεινότητα και ζεστασιά.

Η διακόσμηση μικρού σαλονιού έχει την υπογραφή της ΠΑΝΟΣ Οικία

Αναζητάτε περισσότερες ιδέες για διακόσμηση μικρού σαλονιού; Εμείς στην ΠΑΝΟΣ Οικία είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σας τις προσφέρουμε. Ανακαλύψτε όλες μας τις προτάσεις στο www.panosoikia.gr ή επισκεφθείτε μας στις εγκαταστάσεις μας επί της Λεωφόρου Μεσογείων στον αριθμό 405 για να τις απολαύσετε από κοντά. Με εμπειρία, γνώση και μεράκι για την επιπλοποιία, κατασκευάζουμε για σας όλα τα έπιπλα που έχετε ονειρευτεί για το σαλόνι και την τραπεζαρία σας, αποκλειστικά στα μέτρα σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 0307954-6

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «Διακόσμηση μικρού σαλονιού»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την διακόσμηση και την επίπλωση των προσωπικών σας  

χώρων στο ΠΑΝΟΣ ΟΙΚΙΑ Blog.